Inloopspreekuur

Bewindvoeringskantoor Ataraxia kent verschillende mogelijkheden om u en uw medewerkers te begeleiden en te ondersteunen. Zo bieden wij u gratis en vrijblijvend een inloopspreekuur op locatie aan. Dit kan eenmalig maar ook op structurele basis plaatsvinden. Door een inloopspreekuur aan uw werknemers aan te bieden, zijn uw werknemers in staat om zich op een vrij toegankelijke manier preventief te laten adviseren met betrekking tot hun financiële huishouden.

Na het gesprek met uw medewerker stelt Ataraxia een adviesplan op. Dit adviesplan is erop gericht om de financiële huishouding van uw medewerker weer in balans te krijgen. Indien uw medewerker met het advies akkoord gaat, zal Ataraxia uw medewerker verder coachen en begeleiden om de controle over zijn/haar financiën weer terug te krijgen en te houden. Hierdoor wordt verzuim op uw werkvloer teruggedrongen. De productiviteit van deze werknemer zal ook weer geoptimaliseerd worden.

Tevens kunnen wij eventuele loonbeslagen controleren op het feit of deze correct zijn opgelegd. Indien nodig kan Ataraxia gepaste actie ondernemen indien het loonbeslag niet correct is gelegd. Hiermee ontzorgen wij u als werkgever en uw werknemers ondersteunen wij met een passende en praktische oplossing.

Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden voor een inloopspreekuur? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen op 06 123 12 989 of via de e-mail bewindvoering@ataraxiabewind.nl.