Algemeen

Juridisch Advieskantoor Ataraxia geeft duidelijkheid over uw juridische positie in een geschil en de juridische haalbaarheid van de door uw gewenste oplossing. Ataraxia kan u juridisch in veel gevallen helpen. Wij bieden u als zelfstandig jurist toegankelijke, oplossingsgerichte en betaalbare rechtsbijstand aan voor iedere particulier, ZZP’er of (startende) ondernemer. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van pensioenrecht en hebben grote kennis en ervaring van fiscaal recht, arbeidsrecht, sociaal zekerheidsrecht en aanverwante wet- en regelgeving. Naast deze kennis hebben wij een netwerk van collega juristen met wie wij kunnen overleggen om een zo optimaal mogelijke oplossing voor u te bereiken. Daarbij heeft Ataraxia veel kennis opgedaan met betrekking tot medezeggenschap en het afhandelen van klachten en geschillen. Tevens kan Ataraxia voor u bezwaar- en beroepsprocedure voor u voeren. Wij begrijpen als geen ander uw problemen en uitdagingen aangezien wij zelf ook consument en ondernemer zijn.

Persoonlijk en flexibel
Juridisch Advieskantoor Ataraxia werkt zelfstandig waardoor u altijd met een vast aanspreekpunt te maken heeft en er een grote mate van flexibiliteit is. Elke situatie is immers weer anders en vereist derhalve een geheel eigen benadering en aanpak. Indien nodig kunt u ook een afspraak maken buiten de kantooruren om of in het weekend. Ataraxia streeft ernaar om u in een zo vroeg mogelijk stadium op een heldere manier te adviseren en op een effectieve wijze te ondersteunen bij uw juridische vragen en/of geschillen.

Wij zullen eerst een diagnose stellen van de juridische kwestie om vervolgens de beste remedie te zoeken. Indien de kwestie hierom vraagt kunnen wij u ook doorverwijzen naar een voor u geschikte advocaat of notaris. Het voorkomen van juridische escalatie is bij ons het primaire uitgangspunt. Juridische geschillen kunnen echter altijd en overal ontstaan en procedures zijn niet altijd te vermijden. Voor zaken die door de kantonrechter worden behandeld kan Juridisch Advieskantoor Ataraxia van betekenis voor u zijn. Ataraxia is hierbij voor u in heel Nederland actief.    

Onder het tabblad particulier of zakelijk kunt u lezen wat Ataraxia voor u allemaal kan betekenen. Onder het tabblad tarief kunt u meer lezen over de kosten van onze dienstverlening.