Aanvraagprocedure BA

Budgetadvies zal vaak bestaan uit losse adviesgesprekken door Ataraxia naar aanleiding van bepaalde specifieke vragen van u over uw financiële huishouden. Indien u met meerdere vragen en/of problemen zit, kunt u ook gebruik maken van een van de volgende budgetadvies pakketten.

  • Budgetadvies Basispakket
    Na een kennismakingsgesprek en/of intakegesprek bestaat het budgetadvies basispakket uit een traject van twee gesprekken waarin u naar keuze onderwerpen kan bespreken. U kunt hierbij denken aan het voeren en ordenen van een administratie, besparingstips, opstellen en werken met een budgetplan en huishoudboekje of het opstellen van een schuldenoverzicht.
  • Budgetadvies Pluspakket
    Na een kennismakingsgesprek en/of intakegesprek bestaat het budgetadvies pluspakket uit een traject van drie gesprekken waarin u naar keuze onderwerpen kan bespreken. U kunt hierbij denken aan het voeren en ordenen van een administratie, besparingstips, opstellen en werken met een budgetplan en huishoudboekje of het opstellen van een schuldenoverzicht.
  • Budgetadvies Totaalpakket
    Na een kennismakingsgesprek en/of intakegesprek bestaat het budgetadvies totaalpakket uit een traject van vijf gesprekken waarin u naar keuze onderwerpen kan bespreken. U kunt hierbij denken aan het voeren en ordenen van een administratie, besparingstips, opstellen en werken met een budgetplan en huishoudboekje of het opstellen van een schuldenoverzicht.

De budgetadvies pakketten worden uiteraard afgestemd op uw persoonlijke situatie en de bij u aanwezige vragen.

Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen op 06 123 12 989 of via de e-mail bewindvoering@ataraxiabewind.nl.

Kosten
Budgetadvies kost u ook geld. Met ons budgetadvies kunt u echter in de toekomst ook veel geld besparen. Immers Ataraxia geeft u inzicht in uw inkomsten- en uitgavenpatroon en wij adviseren u hoe u dit in balans kunt houden. Voor de kosten van budgetadvies verwijzen wij u naar het tabblad tarieven op onze website.