Missie

Juridisch Advieskantoor Ataraxia is een juridisch advieskantoor waar particulieren, ZZP’ers en de (startende) ondernemer terecht kunnen voor vrijwel al uw juridische vragen of geschillen. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van pensioenrecht en hebben ruime kennis en ervaring van het fiscaal recht, arbeidsrecht, sociaal zekerheidsrecht en aanverwante wet- en regelgeving. Juridisch Advieskantoor Ataraxia onderscheidt zich van andere kantoren door zijn:

  • down to earth mentaliteit: wij zijn realistisch en rationeel denkend
  • proactieve houding: uw probleem wordt integraal doorgelicht waarbij we alle aspecten meenemen, ook die aspecten waar u wellicht nog niet aan gedacht had. Wij kijken ook naar de vraag achter de vraag.
  • Empatisch vermogen: wij vinden het belangrijk om u en uw branche goed te leren kennen en horen dan ook graag uw wensen en ideeën daarover. Met deze informatie kunnen wij het advies specifiek op uw onderneming afstemmen.
  • Betaalbaar juridisch advies: wij zijn van mening dat wij met onze prijsstelling een evenwichtige prijs/kwaliteitsverhouding hebben.

Juridisch Advieskantoor Ataraxia streeft ernaar om op een toegankelijke manier kwalitatief het beste juridische advies te verstrekken. Ons doel is om de oplossing van uw kwestie op een zo kort mogelijke termijn te vinden, altijd (indien mogelijk) in overleg met de wederpartij, zo nodig door middel van een procedure bij de kantonrechter.